Service

Vi erbjuder service på alla märken och modeller. Vi lämnar 12-månaders garanti på våra utförda servicearbeten. Hos en MekoPartner bilverkstad får du samma värde i din servicebok som hos märkesverkstäderna och alla garantier gäller.


Reparationer

Vi använder reservdelar från Mekonomen som lämnar 3-års garanti


Bromsprov

För att på ett säkert sätt kontrollera bromsarnas kondition så utförs detta med en elektronisk bromsprovningsmaskin som mäter både bromseffekt och räknar ut differensen procentuellt mellan hjulen.

Vid behov så svarvar vi även bromsskivorna vid bromsklossbyte för ett optimalt resultat.


Däck

Däck är en del av verksamheten och vi monterar upp till 24”.Balansering sker helt elektronisk antingen statiskt eller dynamiskt. Montering sker med dolda vikter på lättmetallfälgar.Vi utför även fyrhjulsinställning med lasermätningsmetod för att uppnå fullständig precision & exakthet.


AC Service

Vi erbjuder AC service av certifierad personal med kvävgas läckagesökning för att säkerställa ett tätt system
innan service, påfyllning eller vid utbyte av komponenter. Vi servar/fyller både R134a & R1234yf system.


Optimering

Motoroptimering kan vi även erbjuda. Vi har monterat program ifrån V-tech och boxar ifrån KCR med stor framgång och ett mycket gott resultat. En modern dieselmotor får en betydligt bättre gång och en helt annan dragförmåga med denna typ av optimering. En mindre åtgång av bränsle är inte helt ovanligt heller. Kompletterar man med ett fullflödes luftfilter så får man ut lite till av optimeringen.


Styling

Vi utför även styling, ombyggnader såsom sänkning, uppdateringar av bromsar, avgassystem och vad som behövs för att ge bilen en personlig touch.

Lackering utför vi ej själva men med goda kontakter så ombesörjer vi detta också om så önskas.


Diagnos

För att fastställa diagnos på de elektroniska systemen i moderna fordon så krävs det avancerad utrustning. Vi jobbar med de mest kraftfulla verktygen som finns att tillgå idag på marknaden.


Vi använder oss av följande utrustning:


Autel Maxidas DS 708

Autel Maxisys Elite

Autel Maxisys Ultra

Autel MaxiTPMS ITS600 PRO

Autel KM100 Nyckelprogrammering

AutoCom CDP+

Bosch FSA 500 Oscilloskop

Autodiagnos Multi Tester

VAG-COM för Audi, VW, Skoda & Seat

Carsoft för Mercedes

TechnoTest avgasanalyser

Leak Master rökmaskin